Home » Sieraden

Edelsteen kralen DIY

 

Zelf een hippe armband maken van edelsteen kralen is makkelijker dan je denkt. Heerlijk ontspannen aan tafel terwijl de regen buiten tegen de ramen klettert en je de geur van dampende chocolademelk ruikt. Via Crystalcaves.nl kan je snel en eenvoudig kralen van edelstenen bestellen.

Populair

Edelstenen zijn altijd al populair geweest. Sinds de mensheid bestaat, houden we van mooie dingen. Denk maar aan de vroege houtsnijwerken, er is altijd kunst geweest. Van nature is de mens er altijd naar op zoek om iets moois te maken, en willen we een persoonlijk tintje geven aan onze eigendommen en uitstraling. Een persoonlijk tintje geven aan jezelf door middel van een zelfgemaakte, edelstenen armband is dan ook een goed idee. Zo heb je altijd wat moois bij je, en je weet zeker dat het unieks is. Het grappige is dat een edelstenen armband zelf maken helemaal niet moeilijk is, volledig afgestemd is op je eigen wensen en ook nog eens veel goedkoper is dan een edelstenen armband van een bekend merk.

Verschillende soorten edelstenen

Edelstenen zijn een puur natuurlijk product, en dat geeft een heel eigen uitstraling. Het leuke is dat edelstenen er in allerlei kleuren zijn, van groen, blauw, transparant, paars, oranje, je kunt het zo gek niet verzinnen. Edelstenen kunnen uitstekend geslepen worden, waardoor ze een andere vorm kunnen krijgen, zoals: rond, ovaal, vierkant, rechthoekig, facetgeslepen, in roosjes, en allerlei andere vormen. Hierdoor kan je eindeloos variëren.

Het leuke is dat Crystalcaves.nl speciaal edelstenen heeft geslepen om er armbanden van te maken. Elke edelsteen heeft dus al een rijggaatje en is geslepen. Daardoor kan jij je volledig focussen op het ontwerp van de armband. Wat erg chic staat, en wat veel door de bekende merken wordt gedaan, is een basis edelsteen waarmee je de armband maakt. Zoals een groene, ronde Jadesteen, of een oranje, rondje Jaspissteen. In het midden van de armband wordt dan een grotere of andere kleur kraal gedaan. Wees creatief en ontwerp jouw eigen unieke edelstenen sieraad!